Proiectul INDEED

Ca o consecință a schimbărilor demografice, demența este o provocare socială în creștere în regiunea Dunării. Cu toate acestea, calitatea îngrijirii pentru demență rămâne în urma standardelor europene în ceea ce privește cunoștințele, abilitățile și cooperarea profesioniștilor din domeniul sănătății, disponibilitatea serviciilor specifice și utilizarea tehnologiei asistive.

Pentru a face față acestei provocări, 20 de parteneri din 10 țări dunărene au inițiat proiectul INDEED (Inovație pentru demență în regiunea Dunării). Rezultatul principal al proiectului INDEED este această platformă online. Obiectivul principal al grupului de studiu INDEED este îmbunătățirea îngrijirii demenței în regiunea Dunării și oferirea de sprijin pentru implementarea strategiilor naționale de demență, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu demență și a îngrijitorilor acestora.

Proiectul INDEED este cofinanțat de fondurile Uniunii Europene (FEDR, IPA) prin Programul transnațional INTERREG Dunărea.

Parteneriatul INDEED

Într-un efort de colaborare al tuturor partenerilor de proiect, INDEED creează o intervenție de informare și consolidare a abilităților pentru instituțiile implicate în îngrijirea demenței și pentru membrii sau angajații acestora, inclusiv servicii de sănătate și sociale, asociații profesionale, autorități guvernamentale, administrații publice și întreprinderi private.

Vă rugăm să găsiți mai multe informații despre parteneriat aici

Platforma a fost dezvoltată pentru utilizare pe computere desktop cu browser și conexiune la internet. Fiecare parte a platformei conține videoclipuri, infografice, texte și sfaturi practice și instrumente, precum și teste distractive. Puteți naviga prin program și puteți selecta subiectele care vă interesează cel mai mult. Navigarea prin toate conținuturile platformei durează aproximativ 2 ore.

Puteți selecta CAMPUS, CONNECT și COACH făcând clic pe butoanele respective din meniul din bara de sus. Odată ce vă aflați în partea CAMPUS, CONNECT sau COACH, butoanele sunt adăugate în bara de sus unde puteți naviga liber prin capitole. Dacă doriți să închideți platforma online, vă rugăm să utilizați butonul „Deconectare” din colțul din dreapta sus.

Vă rugăm să faceți click pe unul dintre următoarele linkuri entru accesarea versiunii în engleză, bulgară, slovacă sau slovenă.